Het Nationaal Geografisch Instituut brengt een nieuwe reeks topografische kaarten op schaal 1:25 000 op de markt. Op de cover van elke kaart komt een originele foto van de betrokken regio.

En waarom zou u die foto niet maken ?

Niemand kent de verborgen pareltjes en de charmante hoekjes van uw streek beter dan u. Stuur ons uw mooiste foto en wie weet verschijnt hij wel op de cover van de bijbehorende kaart.

 

Eén ervan wordt geselecteerd en gebruikt op de cover van de nieuwe kaart. Al wie een foto maakt die geselecteerd wordt, krijgt een exemplaar van de kaart en een korting van 15% bij een bestelling van producten van het merk Berghen*. We selecteren ook nog een laureaat tussen alle auteurs en die krijgt een speciale koffer met de 231 kaarten van de nieuwe serie en een paar schoenen naar keuze van het merk Berghen* !

Waar wacht u nog op ? Trek eropuit, alleen of met de familie, met vrienden of met de jeugdbeweging. Ga op zoek naar de mooiste plekjes van België en verwerf eeuwige roem wanneer uw foto op de cover van een van onze kaarten verschijnt.

 

 

Update 16/03/2018:

drie mooie prijzen voor de drie beste foto’s:

Eerste prijs: een aankoopbon van €150 voor schoenen naar keuze van het merk Berghen en alle 231 kaarten van de nieuwe reeks;

Tweede prijs: de Ferraris-atlas en alle kaarten op schaal 1:25 000 van een provincie naar keuze.

Derde prijs: een print-on-demand of een luchtfoto van een plaats naar keuze en alle kaarten op schaal 1:25 000 van een provincie naar keuze.

Update 16/10/2017: einde van het eerste deel van de wedstrijd. Bedankt aan alle deelnemers.
U kunt nog foto’s maken voor de 120 overblijvende kaarten. De wedstrijd eindigt op maandag 15 oktober 2018 om 23.59 uur. Veel succes.

*Op een maximum bedrag van €150

Reglement
Formulier ouderlijke toelating
Contact

Kaart van de 120 resterende zones